Ook Filesporten op Green Park Aalsmeer

Ook medewerkers op Green Park Aalsmeer kunnen nu Filesporten. Aan het begin of einde van de werkdag kunnen ze een circuit-training doen bij Fit Aalsmeer, waardoor ze buiten de spits naar huis of hun werk kunnen reizen. En het levert de medewerkers meer op: Filesporten is goedkoop, het is leuk om met collega’s te sporten en ze hebben de avond voor zichzelf.

Alternatieven voor de auto

Green Park Aalsmeer  ligt tussen de luchthaven en Royal FloraHolland. De bereikbaarheid met de auto is goed vanwege de ligging direct aan de N201. Het openbaar vervoer is echter een uitdaging. Ook met de fiets is Green Park niet zo goed bereikbaar. En dat merken de bedrijven. Medewerkers geven aan dat ze alternatieven willen. 

Eerste concrete resultaat

Mobiliteitsmakelaar Rosemarijn Verdoorn en parkmanager Rob de Bok enquêteerden medewerkers om een beter beeld te krijgen. En ze gingen om tafel met Bosman van Zaal, Decowraps, Borgesius en Celieplant. Samen bekeken ze wat ze kunnen doen om het voor medewerkers makkelijker en aantrekkelijker te maken om op Green Park te werken. Het eerste concrete resultaat is dit mooie Filesporten-aanbod voor de medewerkers. Iedere werkdag kunnen ze ’s ochtends of ’s middags meedoen aan een circuit training bij Fit Aalsmeer. Fit Aalsmeer werkt graag mee aan dit initiatief: dit zijn voor hen precies de rustige uren. 

Waarom filesporten bij Green Park Aalsmeer? 

Medewerkers op Green Park Aalsmeer ervaren een aantal mooie voordelen aan het filesporten: 

*  Laagdrempelig sporten: slechts €15,- voor een maandkaart

*  Iedereen sport op eigen niveau 

*  Je hebt de avond voor jezelf

* Gezellig sporten met collega’s

Bekijk hier wanneer en waar je kunt filesporten.

Als werkgever geïnteresseerd in of vragen over filesporten? Neem gerust contact op met Rosemarijn Verdoorn:

info@grootschipholbereikbaar.nl

0630129606