E-bike probeerpool, winterstop!

In het voorjaar 2021 informeren wij u over ons nieuwe e-bike aanbod.  

20 tot 80 medewerkers

U kunt met uw bedrijf één of twee maanden meedoen. Het minimum is 10 e-bikes, het maximum 20. Medewerkers krijgen de e-bike twee weken in bruikleen.U kunt dus tussen de 20 en 80 medewerkers kennis laten maken.

 Zelf ervaren

Uw medewerkers kunnen dankzij de probeer-fiets zelf ervaren hoe het is om op de e-bike naar het werk te gaan. Mensen veranderen niet zomaar, en al helemaal niet als iemand zegt dat het moet. Het is een grote stap om op een andere manier naar het werk te reizen. We zien op andere plekken dat zo’n vrijblijvende probeerperiode goed werkt. Veel mensen blijven ook na die twee weken fietsen!

Alles erop en eraan

ConnectBike zorgt voor een reserveringssysteem en de uitgifte en inname van de fietsen. Ook helpen ze bij de interne communicatie, met voorbeeldteksten voor e-mail, flyers en banners. Mobiliteitsmakelaars Ronald Postam en Rosemarijn Verdoorn bieden desgewenst individueel – kosteloos – advies aan de bedrijven. Ze kunnen bijvoorbeeld uw (fiets)regelingen analyseren en adviseren over verbeteringen. Of een postcode-analyse doen om te bepalen hoe groot het fietspotentieel is. Alles zit erop en eraan dus.

Slechts € 60 per medewerker

Vanuit het programma Groot Schiphol Bereikbaar wordt 50% van de kosten van de e-bike pool betaald. Dat betekent dat u slechts €60 per deelnemer betaalt.