• Filesporten

    Doel: uw medewerkers kunnen ná de avondspits naar huis

Let op! Pilot stopt voorlopig per 1 december 2019. Mogelijk blijvend vervolg in voorjaar 2020.

Na een goede proefperiode stopt de pilot bij Schiphol Rijk per 1 december 2019. Schiphol onderzoekt de mogelijkheden voor een blijvende vorm van filesporten. Hiervoor ontvangen wij graag de ervaringen van uw medewerkers. Zij kunnen ons in slechts 2 minuten helpen door het evaluatieformulier in te vullen. Brengt u het evaluatieformulier ook bij uw medewerkers onder de aandacht? In het voorjaar van 2020 zal meer informatie volgen over een mogelijk vervolg van het filesporten bij Schiphol Rijk.

Voor bedrijven op of rond Schiphol Rijk

Iedereen die werkt op (of in de buurt van) bedrijventerrein Schiphol Rijk kan kosteloos meedoen aan de filesporten-pilot. Beginnende én ervaren sporters.

  • Gratis sporten voor medewerkers
  • Geen kosten voor de werkgevers
  • Promotiemateriaal beschikbaar
  • Mede mogelijk gemaakt door Liberty Global

Dankzij Filesporten ná de avondspits naar huis

Een uurtje onder professionele begeleiding sporten in de buitenlucht. En vervolgens gaan uw medewerkers ná de avondspits naar huis. Geïnteresseerde sporters (zowel beginners als gevorderden) kunnen naar de verzamelplek (bij Liberty Global) komen en zich melden bij de trainer. Heel laagdrempelig dus. En het enige dat u als werkgever hoeft te doen, is Filesporten onder de aandacht te brengen.

Filesporten is een laagdrempelige en sympathieke manier om uw medewerkers buiten de avond spits te laten reizen. En ze worden/blijven er ook nog eens fit door! Fijn voor uw medewerkers, goed voor uw bedrijf én positief voor de bereikbaarheid van de regio.