Voor iedereen die in het Schiphol gebied werkt

Zit je met je handen in het haar vanwege de treinen die vanwege werkzaamheden niet naar Schiphol rijden? Of heb je een auto en heb je een plekje over? Of lijkt het je gewoon gezellig om samen met iemand naar het werk te reizen? Download de Toogethr-app en kom met elkaar in contact!

Gezelliger, duurzamer en goedkoper

Toogethr is de ride-sharing app die jou matcht met je Schiphol collega’s én alle drempels van het traditionele carpoolen wegneemt. Samenrijden levert je veel op. Je kunt besparen door de kosten van een rit te delen. Je draagt bij aan een groenere samenleving. En je leert op een leuke manier onbekende collega’s kennen.

Snel en gemakkelijk geld besparen

Wist je dat je als samenrijder al snel gemakkelijk veel kan besparen? Met een dagelijkse gedeelde rit van 25km rijd je snel al tot 250km minder. Dat bespaart je snel meer dan €100 per maand. Dat zijn 41 Tony Chocolonely repen, 3x naar de Efteling of een diner voor twee.

App werkt heel eenvoudig

Op de website van Toogethr vind je meer informatie en kun je de app downloaden. Het werkt heel eenvoudig. Gebruik je zakelijke mailadres: dit aanbod is namelijk exclusief voor medewerkers van bedrijven in het Schiphol-gebied.

Doe mee!

Het werkt heel eenvoudig. Download de app via de Toogethr-website. Gebruik hiervoor je zakelijke mailadres: dit aanbod is namelijk exclusief voor medewerkers van bedrijven op Schiphol.

De voordelen

  • Goedkoper dan alleen rijden
  • Duurzamer
  • Gezelliger
  • Ideaal als er incidenteel geen treinen rijden