10 juni webinar: hoe verleid ik medewerkers de fiets te pakken?

UPDATE; Het is niet meer mogelijk om je aan te melden. Bekijk de replay van het webinar HIER

Voor vragen mail naar: info@grootschipholbereikbaar.nl

/////////

Het woon-werkverkeer komt sinds corona weer langzaamaan op gang. Hét moment om te kijken hoe het gezonder en duurzamer kan. Tijdens een online sessie van een uur vertelt Rosemarijn Verdoorn, adviseur mobiliteit bij Groot Schiphol Bereikbaar, hoe je medewerkers kunt verleiden om vaker de fiets te pakken. Leander Witjes – fietsambassadeur Politie Nederland – licht toe hoe ze bij de Politie meer medewerkers op de fiets hebben gekregen. 

Handige tools
Rosemarijn gaat in op de vele voordelen van fietsstimulering voor bedrijven, zoals goed werkgeverschap, vitale werknemers en minder parkeerplekken. Ze laat de verschillende tools zien die je kunt inzetten. En hoe je nog dit fietsseizoen in je organisatie kunt opstarten.

Inspelen op motieven
Ook de verschillende motieven om te fietsen, komen voorbij. Een gezonde levensstijl, files vermijden of bijdragen aan het klimaat? Door rekening te houden met de motieven van je medewerkers, kun je ze beter verleiden. Tot slot worden ook voorzieningen en regelingen toegelicht.

Meer weten over fiets stimuleren?
Meld je aan via onderstaand formulier voor het webinar op donderdag 10 juni van 13:00 – 14:00 uur. Je hoeft geen software te installeren om het webinar te volgen. Bij je aanmelding kun je alvast een vraag stellen die zeker aan bod moet komen. Na aanmelding ontvang je een bevestiging per mail.