Bekijk het webinar Post-corona Mobiliteit

Het is niet meer mogelijk om je in te schrijven voor het webinar post-corona mobiliteit. Webinar gemist?

Bekijk het webinar dan terug (klik op de link). Voor vragen mail naar: info@grootschipholbereikbaar.nl

 

/// informatie over het webinar lees je hieronder

25 maart: Webinar Post-corona Mobiliteit Groot Schiphol Bereikbaar

Een goede post-corona-herstart begint met een slim mobiliteitsbeleid. Tijdens een online sessie van een uur geeft adviseur mobiliteit (Groot Schiphol Bereikbaar en Breikers) Ruud de Groot een inleiding in post-corona mobiliteit. Er is natuurlijk ook de mogelijkheid om vragen te stellen. Schrijf je nu alvast in!

Twee à drie dagen thuiswerken!
Werkgevers hebben er een uitdaging bij gekregen. Onderzoek van Metropool Regio Amsterdam geeft aan dat medewerkers na de coronaperiode twee à drie dagen per week willen thuiswerken. Goed voor mobiliteit, bereikbaarheid en klimaat. En een stevige uitdaging voor werkgevers. Want hoe past dat in je mobiliteitsbeleid.

Op weg naar flexibeler werken
Medewerkers geven aan dat ze wel weer op kantoor willen gaan werken maar dat ze werkdagen, werktijden kunnen spreiden en af kunnen wisselen in vervoersmiddelen. Als werkgever kun je daarbij werknemers helpen om ze de meest duurzame vervoerskeuze te laten maken.

Voor alle ondernemingen rond Schiphol
Het webinar wordt mogelijk gemaakt door Groot Schiphol Bereikbaar en is kosteloos bij te wonen door organisaties, bedrijven of zakelijke netwerken in het Groot Schiphol gebied. Samen zorgen we voor een bereikbaar en leefbaar Schiphol-gebied door slimmer, flexibeler en duurzamer te reizen.

Aanmelden
Aanmelden voor het webinar op donderdag 25 maart gaat via onderstaand formulier. Je hoeft geen software te installeren om het webinar te volgen. Wel is het nodig om je aan te melden. Bij je aanmelding kun je alvast een vraag stellen die zeker aan bod moet komen. Na jouw aanmelding ontvang je een bevestiging.