23 t/m 27 maart: volop acties rondom de Week Zonder Spits *GAAT HELAAS NIET DOOR*

De week van 23 t/m 27 maart staat volledig in het teken van de bereikbaarheid van het Groot Schiphol-gebied. Met volop acties, voor bedrijven én forenzen. Aan welke acties doet u mee? Vanwege de coronacrisis gaat de campagneweek helaas niet door.

Maandag 8-9.15 uur: filesporten The Base
Vroeg de deur uit, tijdens de ochtendspits lekker sporten en daarna fris aan het werk. Dat noemen we filesporten! We trappen de actieweek af met een gratis training bij Health Club The Base. Voor iedere deelnemer aan de training ligt een leuke attentie klaar. Aanmelden is niet nodig! Download tekst + beeldmateriaal voor mail of intranet.

Maandag t/m vrijdag: Spring maar achterop
Springt u – of een van uw medewerkers – deze week een half uurtje achterop de fiets bij onze reporter? Een cameraman rijdt mee en maakt een leuk item van jullie gesprek over reizen naar het werk. Het filmpje kunt u uiteraard ook intern gebruiken!
Aanmelden

Woensdag 14-18 uur: SHARE Meets *VOL*
De SHARE Meets van dit kwartaal staat volledig in het teken van de bereikbaarheid van Groot Schiphol. Met volop inspiratie en kennisuitwisseling! U bent vanaf 14 uur welkom bij ALD in Hoofddorp. Ondermeer Maurits Schaafsma (Schiphol Group), Nick van der Kloor (Danone) en Jeroen Kruisweg (ALD Automotive) nemen u mee in hun ervaringen. Leerzaam en inspirerend! We sluiten af met een paneldiscussie. Aanmelden is helaas niet meer mogelijk.

Maandag t/m vrijdag: Week Zonder Spits
Uw organisatie kan kosteloos meedoen aan de Week Zonder Spits. In de hele metropoolregio Amsterdam doen bedrijven mee aan dit initiatief van stichting BREIKERS. Het idee: zoveel mogelijk mensen werken het eerste uur thuis. Zo kunnen ze in alle rust aan hun dag beginnen en daarna zonder de stress van een drukke spits richting hun werk.
Met het promotiemateriaal zoals banners, posters en tafelstandaards, brengt u de Week Zonder Spits intern onder de aandacht. Ook krijgt u een toolkit met tips en teksten voor de interne en externe communicatie. De teksten kunt u naar eigen inzicht aanpassen aan jullie specifieke situatie.